Totaltekst er et komplett tekstbyrå – klikk på tjenestene under for å lese mer

  • Hjem
  • Språktjenester

Oversettelse

Vi oversetter til og fra de fleste europeiske språk inkludert norsk (bokmål og nynorsk), engelsk, dansk, svensk, spansk, tysk og polsk. Vi garanterer rask oppfølging, høy kvalitet og kort leveringsfrist.

Tekstforfatting

Tekstforfatterne våre skriver selgende, tydelige og inspirerende tekster som skaper gode leseopplevelser og merverdi for kundene våre. Vi skriver på både norsk og engelsk.

Klarspråk

En tekst er skrevet i klarspråk når leserne finner det de trenger, forstår det de finner, og kan bruke det de finner, til å gjøre det de skal. I Totaltekst har vi lang erfaring med klarspråksarbeid i både offentlig og privat sektor.

Språkvask og korrektur

Lar du en av våre språkkonsulenter gå gjennom teksten din, kan du føle deg trygg på at du fremstår som profesjonell og seriøs.

Transkripsjon

Vi hjelper deg med å transkribere lyd- eller videofiler slik at du får gjort om innholdet til tekst. Vi kan jobbe med de aller fleste filformater.

Teksting

Har du videoer som trenger undertekster på norsk? Vi tekster norske videoer og leverer underteksten i det universelle SRT-formatet.

Skrivekurs

Det er med skriving som med alt annet: Jo mer du gjør det, jo bedre blir du. Skrivekursene våre er derfor både teoretiske og praktiske og gir deg kunnskap og ferdigheter du kan bruke i arbeidshverdagen din.

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf.: 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier