Et komplett tekstbyrå

Vi skriver selgende, tydelige og inspirerende tekster.

Tekstforfatting

Å skrive en god tekst er ikke enkelt. Det er mange elementer som skal klaffe. Først og fremst skal tekstene være presise og korrekte, men det finnes en drøss med andre hensyn du må ta. Reflekterer språket den merkevaren du representerer? Er tekstene tydelige og lettfattelige? Hvordan står det til med søkbarheten?

Profesjonelle tekstforfattere

I Totaltekst er vi en gruppe erfarne, dedikerte og prisvinnende tekstforfattere. Vi skriver selgende, tydelige og inspirerende tekster som skaper gode leseopplevelser og merverdi for kundene våre. Vi hjelper deg å finne din stemme – stemmen som skiller deg fra konkurrentene.

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Send forespørsel

Dette får du

SEO

Vi vet hva som skal til av alt-tekster, metabeskrivelser og andre tekniske ting for at også søkemotorene skal bli begeistret for tekstene dine.

Strategi

Som et av få byråer i Norge har vi en strategisk tilnærming til kommersiell tekst. Vi har utviklet en egen metode for å sikre at teksten når den du ønsker å snakke med, på en interessant og relevant måte.

Håndverk

En god tekst er original, relevant og velformulert. Den har spennende vinklinger, overbevisende retorikk og et klart budskap. Det er rett og slett godt håndverk.

Helhet

I tillegg til tekstforfatting tilbyr vi språkvask, korrektur, oversettelse og en rekke andre teksttjenester, noe mange av våre største kunder finner verdifullt.

Referanser

Her er noen utvalgte jobber vi har gjort for andre fornøyde kunder.
DOGA-merket

DOGA

Magasin

Høyres hovedorganisasjon

Nettsider

Telecomputing

Samarbeidsavtale

DNB

Prospekt

Solon Eiendom

Nettsider

Nordic – Office of Architecture

Innovasjonsrapport

Helse Sør-Øst RHF

Nettsider

Mustad Eiendom

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf.: 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier