Rask og nøyaktig transkribering av lyd- og videofiler

Transkribering

Vi hjelper deg med å transkribere lyd- eller videofiler slik at du får lyden ned på papiret. Vi kan jobbe med de aller fleste filformater.

Noen av kundene våre er forskere som bruker denne tjenesten for å få transkribert forskningsintervjuer.

Andre av kundene våre er advokatfirmaer som bruker denne tjenesten for å transkribere vitneforklaringer fra sakkyndige i retten. Dermed kan de søke i det transkriberte dokumentet og finne frem til nøyaktige uttalelser de deretter kan sitere direkte i for eksempel sluttprosedyren.

Offentlige virksomheter bruker oss til å transkribere forhandlingsmøter i anbudsprosesser slik at transkripsjonen kan legges ved kontraktene som inngås.

Ulike typer transkribering

Når du bestiller transkribering hos oss, kan du velge mellom to ulike typer: verbatim transkribering og intelligent verbatim transkribering.

Verbatim transkribering

Her blir transkriberingen gjort nøyaktig, og alle pauser, fyllord og annet blir tatt med i teksten. Verbatim transkribering egner seg for eksempel til avhør eller andre opptak der det er viktig å få med alle nyanser og lyder.

Intelligent verbatim transribering

Dette er den vanligste formen for transkribering. Ved en intelligent verbatim transkribering utelater vi fyllord som «eh», «øh» og gjentakelser som ikke er viktig for forståelsen av innholdet.

Slik gjør vi det

1 Opplasting av filer

Når du blir kunde, får du tilgang til kundeportalen vår, hvor du laster opp filene (lydopptak eller filmer) på en rask og sikker måte.

2 Transkribering

Vi transkriberer filene. Vi passer på å skille forskjellige personer som snakker, slik at du får god oversikt over innholdet og hvem som sier hva. Dersom det er passasjer vi ikke klarer å tyde, blir dette markert sammen med en henvisning til nøyaktig hvor langt ut i opptaket det gjelder (eksempel: [utydelig, 1:34.02]), slik at du kan finne frem til det uten å lete.

3 Levering

Vi leverer transkripsjonen i oversiktlige Word-dokumenter som du laster ned fra kundeportalen.

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Send forespørsel

Spørsmål?

Ring oss på 21 39 69 30
eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Referanser

Her er noen utvalgte jobber vi har gjort for andre fornøyde kunder.
Rammeavtale

Stortinget

Forskningsintervjuer

NTNU

Anbudsintervjuer

Stavanger kommune

Forskningsintervjuer

NHH

Samarbeidsavtale

Advokatfirmaet Grette

Vil du ha blogginnlegg, språktips og nyheter fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Et komplett tekstbyrå

Kontakt


Tlf.: 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier