Totaltekst er et komplett tekstbyrå – klikk på tjenestene under for å lese mer

Oversettelse

Vi oversetter til og fra de fleste europeiske språk inkludert norsk (bokmål og nynorsk), engelsk, dansk, svensk, spansk, tysk og polsk. Vi garanterer rask oppfølging, høy kvalitet og kort leveringsfrist.

Språkvask og korrektur

Lar du en av våre språkkonsulenter gå gjennom teksten din, kan du føle deg trygg på at du fremstår som profesjonell og seriøs.

Tekstforfatting

Tekstforfatterne våre skriver selgende, tydelige og inspirerende tekster som skaper gode leseopplevelser og merverdi for kundene våre. Vi skriver på både norsk og engelsk.

Transkripsjon

Vi hjelper deg med å transkribere lyd- eller videofiler slik at du får gjort om innholdet til tekst. Vi kan jobbe med de aller fleste filformater.

Klarspråk

En tekst er skrevet i klarspråk når leserne finner det de trenger, forstår det de finner, og kan bruke det de finner, til å gjøre det de skal. I Totaltekst har vi lang erfaring med klarspråksarbeid i både offentlig og privat sektor.

Skrivekurs

Det er med skriving som med alt annet: Jo mer du gjør det, jo bedre blir du. Skrivekursene våre er derfor både teoretiske og praktiske og gir deg kunnskap og ferdigheter du kan bruke i arbeidshverdagen din.

Få et tilbud

Vil du ha et pristilbud?

Innenfor normal kontortid besvarer vi som regel alle henvendelser innen en time.

Klikk her for å få et tilbud

Spørsmål?

Ring oss på 21 39 69 30
eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Copyright © Totaltekst AS
Org.nr. 916 885 903

Abonner på nyhetsbrev

Totaltekst

Kontakt

Tlf. (+47) 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.