Skip to main content

Nynorskoversetteren – personvern

Her finner du informasjon om hva slags data vi lagrer, hvordan vi bruker og lagrer disse dataene, og hvilke rettigheter du har etter EUs personvernforordning (GDPR) når du installerer og bruker Nynorsoversetteren for Office.

Personopplysninger

Hvilke opplysninger lagrer dere?
Når du tar kontakt med oss, lagrer vi personopplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer. Vi lagrer aldri dokumenter eller tekst du oversetter. Vi bruker helle ikke denne informasjonen til trening eller forbedring av produktet.
Hva bruker dere personopplysningene til?
Vi bruker opplysningene kun til å autentisere deg mot vårt system, samt til å kommunisere produktnyheter og til å gi deg hjelp når du henvender deg til oss.
Hvor lagrer dere personopplysningene?
Personopplysninger lagres i CRM-systemet HubSpot. Systemene er beskyttet og kryptert gjennom SSL/TLS-protokoll.

Hvor lenge lagrer dere personopplysningene?
Personopplysninger som vi er lovmessig pålagt å oppbevare (for eksempel regnskapsopplysninger), lagres i den perioden som er fastsatt ved lov. Utover det lagres opplysningene så lenge du har et aktivt kundeforhold.
Deler dere personopplysninger med andre?
Nei, vi deler ingen personopplysninger med andre. Unntaket er dersom vi blir pålagt å gjøre det av norske myndigheter, for eksempel etter en rettskraftig dom.
Hvilke rettigheter har jeg?
Du har blant annet rett til:
  • innsyn i opplysningene vi har lagret om deg
  • at vi retter opplysninger som er feil
  • at vi sletter opplysninger om deg
  • å be om at vi begrenser behandlingen av opplysningene som lagres
  • å protestere mot at vi behandler opplysninger om deg
  • at vi ikke bruker automatiserte dataprogrammer til å ta viktige avgjørelser om deg
  • å få utlevert opplysningene vi har lagret om deg
Dersom du tar kontakt med oss for å utøve rettighetene dine, skal vi oppfylle dem kostnadsfritt og innen 30 dager. En mer detaljert oversikt over rettighetene dine finner du på Datatilsynets nettsider.
Hvordan kontakter jeg dere?
Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger, eller ønsker å utøve rettighetene dine, kan du kontakte oss ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vil du ha språktips fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!