Allsidig språkkonsulent søkes

Vi søker allsidig språkkonsulent til fast stilling

Totaltekst søker en faglig sterk språkkonsulent med erfaring fra språkarbeid. Er du i tillegg en person som trives i et lite, men ambisiøst miljø, har vi noe å snakke om.

Om Totaltekst

Totaltekst leverer språktjenester av høy kvalitet til noen av landets største private og offentlige virksomheter. Vi har rammeavtaler med blant andre Riksrevisjonen og Stortinget om språkvask, korrektur, oversettelse og transkripsjon. I tillegg har vi et mylder av små og store kunder som bruker oss til alt fra klarspråksarbeid til reklamekampanjer. Nå skal vi vokse videre, og det er her du kommer inn i bildet.

Kort sagt: Vi er på jakt etter deg som har

  • høyere språkfaglig utdanning eller tilsvarende relevant realkompetanse
  • erfaring som språkvasker og korrekturleser
  • svært god oversikt over norsk grammatikk, rettskriving og tegnsetting
  • stor arbeidskapasitet og tæl
  • IT-teknisk forståelse
Stillingen er først og fremst knyttet til språkvask, korrektur og oversettelser til norsk, men når vi skriver «allsidig», er ikke det tilfeldig. Vi er en liten bedrift i vekst, noe som krever at de som jobber her må være fleksible og ha stor arbeidslyst og -kapasitet. Vi snakker ikke om umenneskelige krav, men en liten bedrift i vekst er nå engang en liten bedrift i vekst, og det krever at alle drar lasset sammen.

Til gjengjeld kan vi love at du får gode muligheter for faglig påvirkning og utvikling, utfordrende arbeidsoppgaver i forhold til språkarbeid, god lønn og bonusordning – og dessuten din egen samekniv med navnet ditt på.

Det er en stor fordel om du

  • har bestått Språkrådets kompetanseprøve i bokmål og/eller nynorsk
  • behersker begge målformer og kan oversette mellom bokmål og nynorsk
  • har erfaring med klarspråksarbeid
  • er utdannet fagoversetter eller er statsautorisert translatør
Arbeidsoppgavene dine vil være allsidige og blir tilpasset kompetansen din. Aktuelle oppgaver er språkvask, korrektur, oversettelse, transkripsjon og klarspråksarbeid. Vi forventer ikke at du behersker alle arbeidsoppgavene, men jo flere, jo bedre.

Oppstart

Vi ønsker at du begynner hos oss så fort som mulig, men har forståelse for at du antakelig har oppsigelsestid i din nåværende jobb. Et mer realistisk oppstartstidspunkt er derfor over sommeren. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

NB!

I denne teksten er det (minst) to feil. Disse må du finne og beskrive for å bli vurdert. Lykke til!

Praktisk informasjon

Arbeidsstedet vil være i våre lokaler i Hieronymus Heyerdahls gate 1, midt i Oslo sentrum. Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med daglig leder, Bjørnar Øverland. Han har telefonnummer 959 60 946 og e-postadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Søknad med CV sender du til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Copyright © Totaltekst AS
Org.nr. 916 885 903

Abonner på nyhetsbrev

Totaltekst

Kontakt

Tlf. (+47) 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.