Nynorskoversetteren gir deg oversettelser til nynorsk på et blunk

Nynorskoversetteren er et digitalt verktøy som oversetter automatisk fra bokmål til nynorsk på et blunk. Verktøyet er superenkelt å bruke, og resultatet er forbløffende korrekt nynorsk.
Automatisk oversettelse mellom bokmål og nynorsk
Utvidelse til Google Chrome – ingen teknisk integrasjon nødvendig
Bruk den i publiseringssystemet ditt eller oversett hele filer

Automatisk oversettelse til nynorsk

Med Nynorskoversetteren kan du oversette alle slags tekster mellom bokmål og nynorsk med bare et klikk – enten det er en kort pressemelding, en rapport som haster, eller en lærebok på to hundre sider.

Oversett direkte i publiseringssystemet ditt

Du kan oversette tekst direkte i publiseringssystemet ditt. Bare marker teksten, høyreklikk og velg «oversett til nynorsk». Hvis teksten inneholder HTML-koder, blir disse tatt vare på.

Svært enkel å bruke

Alt du trenger for å bruke Nynorskoversetteren, er nettleseren Google Chrome. Derfra er oversetteren bare et tastetrykk unna – uten omveier via kronglete systemintegrasjoner.

Du kan også laste opp Word-, Excel- og PowerPoint-filer til Nynorskoversetteren og få dem oversatt på noen sekunder. Den opprinnelige formateringen i dokumentet blir beholdt.

Korrekt språk med stor valgfrihet

Kvaliteten på oversettelsen er langt bedre enn om den hadde vært forsøkt skrevet av en bokmålsbruker. Du kan også velge mellom en rekke ulike formvalg eller bruke standardinnstillingene.

Vil du vite mer?

Vegard Moberg, salgsansvarlig
Finn Johansen, teknologisjef

Vil du ha språktips fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

Totalteksts logo
© Totaltekst AS. Alle rettigheter.