Oversettelser til nynorsk på et blunk

Nynorskoversetteren er et digitalt verktøy som oversetter automatisk fra bokmål til nynorsk på et blunk. Verktøyet er superenkelt å bruke, og resultatet er forbløffende korrekt nynorsk omtrent uten behov for etterarbeid.
  • Automatisk oversettelse mellom bokmål og nynorsk
  • Utvidelse til Google Chrome og Microsoft Edge – ingen teknisk integrasjon nødvendig
  • Bruk den i publiseringssystemet ditt eller oversett hele filer i de fleste formater

Svært enkel å bruke

Med Nynorskoversetteren kan du oversette alle slags tekster mellom bokmål og nynorsk med bare et klikk – enten det er en kort pressemelding, en rapport som haster, eller en lærebok på to hundre sider.

Alt du trenger for å bruke Nynorskoversetteren, er nettleseren Google Chrome eller Microsoft Edge. Derfra er oversetteren bare et tastetrykk unna – uten omveier via kronglete systemintegrasjoner.

Oversett dokumentene dine

Du kan laste opp dokumenter til Nynorskoversetteren og få dem oversatt på noen sekunder. Den opprinnelige formateringen i dokumentene blir beholdt. Formatene som støttes, er

  • Microsoft Office (.docx, .xlsx og .pptx
  • OpenOffice (.odt og .odp)
  • tekstfiler (.txt og .rtf)
  • tekstefiler (.srt og .vtt)

Oversett direkte i publiseringssystemet ditt

Du kan også oversette tekst direkte i publiseringssystemet ditt. Bare marker teksten, høyreklikk og velg «oversett til nynorsk». Hvis teksten inneholder HTML-koder, blir disse tatt vare på.

Korrekt språk med stor valgfrihet

Kvaliteten på oversettelsen er svært høy – og langt bedre enn om teksten hadde vært oversatt av en bokmålsbruker. Du kan velge mellom ulike formvalg for å få den stilen og tonen du ønsker. Vil du slippe å velge selv, kan du enkelt og greit bruke standardinnstillingene. I begge tilfeller er du sikret korrekt og konsekvent nynorsk.

Gjør det lett å følge språkloven

Alle sentrale statsorgan og mange andre offentlige virksomheter skal ifølge språkloven bruke minst 25 prosent nynorsk. Nynorskoversetteren gjør det enkelt å oppfylle dette kravet.

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Bestill en gratis prøvelisens

Vil du ha språktips fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!

© Totaltekst AS. Alle rettigheter.
Totaltekst er Gaselle-bedrift