Hvem er vi?

Totaltekst er et komplett tekstbyrå som tilbyr språktjenester av høy kvalitet til alle formål. Hos oss jobber det mennesker med svært ulik bakgrunn og erfaring, men felles for oss alle er at vi er levende opptatt av tekst. Korrekt tekst, morsom tekst, oversatt tekst, kreativ tekst, formell tekst – og fremfor alt god tekst.

Vi har dyktige språkkonsulenter som er anbefalt av Språkrådet. Vi har noen av landets fremste tekstforfattere med lang fartstid fra reklamebransjen. Vi har fagoversettere og statsautoriserte translatører spredt over det meste av Europa.

Hva gjør vi?

I Totaltekst hjelper vi kundene våre med å snakke med andre mennesker.

Det høres kanskje banalt ut, men det er faktisk essensen i alt vi gjør. Uansett om vi skriver en nettsidetekst, språkvasker en budsjettproposisjon eller oversetter en årsrapport, er målet alltid å nå frem til en leser. Og skal du nå frem til en leser, holder det ikke bare å informere. Du må kommunisere.

11

fast ansatte

50+

frilansere

1900+

årlige prosjekter

Kvalitet

Vi skal levere bransjens høyeste kvalitet. Det får vi til ved å kombinere teknologi og kunnskap om blant annet SEO (søkemotoroptimalisering) med godt, gammeldags teksthåndverk. Det betyr at vi må ansette de beste folkene, for verdien i selskapet vårt ligger kun ett sted: mellom ørene på de som jobber her.

Det viktigste du får når du velger Totaltekst, er holdningen vår. Og holdningen vår er ganske enkel: Vi skal aldri levere en dårlig tekst.