Skip to main content

Hvem er vi?

Totaltekst er et komplett tekstbyrå som tilbyr språktjenester av høy kvalitet til alle formål. Hos oss jobber noen av Norges mest erfarne språkkonsulenter, og felles for oss alle er at vi er levende opptatt av språk og tekst.
Vi har dyktige språkkonsulenter som er anbefalt av Språkrådet. Vi har tekstforfattere med lang fartstid fra reklamebransjen. Vi har fagoversettere og statsautoriserte translatører spredt over det meste av Europa, og vi har transkribenter og tekstere med svart belte i touchmetoden.
Vi utvikler også språkteknologi bygget på moderne teknisk arkitektur.

Hva gjør vi?

I Totaltekst hjelper vi kundene våre med å snakke med andre mennesker.
Det høres kanskje banalt ut, men det er faktisk essensen i alt vi gjør. Uansett om vi skriver en nettsidetekst, språkvasker en budsjettproposisjon, oversetter en årsrapport, tekster en video eller utvikler ny språkteknologi, er målet alltid å nå frem til en leser. Og skal du nå frem til en leser, holder det ikke bare å informere. Du må kommunisere.

Kvalitet

Vi skal levere bransjens høyeste kvalitet. Det får vi til ved å kombinere teknologi og kunnskap om blant annet SEO (søkemotoroptimalisering) med godt, gammeldags teksthåndverk. Det betyr at vi må ansette de beste folkene, for verdien i selskapet vårt ligger kun ett sted: mellom ørene på de som jobber her.
Det viktigste du får når du velger Totaltekst, er holdningen vår. Og holdningen vår er ganske enkel: Vi skal aldri levere en dårlig tekst.

Vil du ha språktips fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!