Et skikkelig papirmagasin

Å lage magasin for Høyres hovedorganisasjon har vært en morsom, tidvis uforutsigbar og spennende reise fylt av gode møter og interessante personer. Omtrent som politikk generelt, skal vi tro kildene.

Blant statsråder og fredsliljer

En dag i vår ringte Høyres markeds- og kampanjesjef til Totaltekst og spurte om vi hadde noen tekstforfattere som kunne tenke seg å hjelpe til med å lage et papirmagasin av høy kvalitet. Jobben innebar å intervjue statsråder og andre sentrale høyrefolk og også delta på landsmøtet. Tekstforfatterne våre er fortsatt støle i skuldrene etter å ha strukket hendene i været og ropt «meg-meg-meg».

Det har vært et privilegium å få jobbe med dette magasinet. Vi har møtt statsråder, ordførere og internasjonale menneskerettighetsforkjempere og fått et unikt innblikk i Høyres indre liv på Mulighetskonferansen i april. Når bestillingen i tillegg bare hadde ett punkt – å lage et magasin med gode samtaler og spennende innhold – er det ikke til å legge skjul på at dette har vært et av årets høydepunkter for vår del.

  • Kunde
    Høyres hovedorganisasjon
  • Tidspunkt
    2017
Tjenester

Tekstproduksjon, språkvask og korrektur

Prosessen

Prosjektet startet for vår del med planlegging av vinklinger, saker og utforming av magasinet i samarbeid med Høyres kommunikasjonsavdeling. Deretter intervjuet vi sentrale høyrefolk, skrev artiklene og koordinerte godkjenninger og revisjoner. Det er også vi som har tatt alle bildene. Til slutt korrekturleste vi tekst på både bokmål og nynorsk.

Nye muligheter for Muligheter

Høyres nye medlemsmagasin erstatter det tidligere Muligheter og får sin egen identitet. Målet er å skape et magasin med gjennomgående høy kvalitet fra tekst og utforming til papir og foto, og magasinet skal også være interessant for andre enn høyrefolk. Det sendes i disse dager ut til Høyres medlemmer som en ekstra oppmerksomhet på tampen av året.
«Samarbeidet med dere har vært strålende, medlemsmagasinet er tatt til nye høyder! Selv om vi sikkert er krevende og ganske bestemte, så har bidraget deres virkelig løftet oss. Tusen takk for et svært godt samarbeid, uten dere hadde dette slett ikke blitt hva det er. Vi gleder oss til fortsettelsen!»
Dag Terje Klarp Solvang, markeds- og kampanjesjef i Høyre

Vil du vite mer om dette prosjektet eller hvordan vi kan bistå deg?