Referanse

Transkripsjon av anbudsintervjuer

Kunde: Stavanger kommune

«Totaltekst overgikk alle våre forventninger. Under en tilbudsevaluering med stramt tidsskjema sikret Totaltekst at vi fikk transkripsjoner innen neste dag, noe som tillot oss å ferdigstille evalueringen i tide. Deres nettportal gjorde prosessen smidig, effektiv og etterrettelig, og vi kan ikke gi annet enn våre varmeste anbefalinger av Totaltekst.»
Jonas Berglind, innkjøpsrådgiver, Stavanger kommune

Om oppdraget

I forbindelse med en stor offentlig anbudskonkurranse gjort etter BVP-metoden (Best Value Procurement), eller et «prestasjonsinnkjøp», som det kan kalles på norsk, intervjuet Stavanger kommune flere av tilbyderne i konkurransen. Intervjuene måtte dokumenteres og ble derfor tatt opp på bånd og deretter sendt til oss i Totaltekst, som transkriberte dem.

Levering på under 24 timer

Etter hvert som intervjuene ble gjennomført, lastet Stavanger kommune filene opp i kundeportalen vår. Vi transkriberte dem i løpet av ett døgn og sendte ferdig transkriberte intervjuer i retur dagen etter. På denne måten fikk kommunen all nødvendig dokumentasjon på plass i tide og fikk gjort ferdig anskaffelsen raskt og effektivt, uten noen forsinkelser underveis.

Vil du vite mer om dette prosjektet eller hvordan vi kan bistå deg?