Skip to main content

Et prospekt for de få

Den gamle kanadiske ambassaden på Bygdøy er en praktfull bygning med en like praktfull engelsk hage. Da Solon Eiendom skulle bygge tjue leiligheter her, trengte de derfor et praktfullt prospekt.

Tidløs eleganse

Bygdøynes er tegnet av den prisvinnende arkitekten Reiulf Ramstad og er inspirert av Frank Lloyd Wrights ikoniske bygg Falling Water. Diskré tilbaketrukket med den engelske hagen som felles estetisk midtpunkt retter leilighetene seg mot det øvre sjiktet av boligkjøpere.

Prospekt i form av en bok

Til et slikt prosjekt kan man ikke ha et vanlig prospekt. Solon Eiendom ønsket at prospektet ikke skulle være en brosjyre, men en trykksak med høy estetisk verdi, hvor også tekstene skulle ha litterære kvaliteter i tillegg til å informere om Bygdøynes.
Vi intervjuet arkitekter, interiørdesignere og eiendomsmeglere og skrev deretter alle tekstene til prospektet. Resultatet ble en praktbok der verken design, tekst eller papirvalg etterlater noen tvil om at dette er et prospekt for de få.
«Totaltekst skrev teksten til prospektet for Bygdøynes, som er et unikt boligprosjekt for en svært kresen målgruppe. Vi var derfor opptatt av at teksten holdt høy språklig kvalitet og at den var grammatisk korrekt. De leverte med god margin på alle punkter på en profesjonell og forutsigbar måte. Derfor skriver Totaltekst også tekstene for andre prosjekter vi er i gang med.»
Tom André Svenning-Gultvedt, utviklingsdirektør i Solon Eiendom ASA

Vil du ha språktips fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!