Skip to main content

Transkripsjon av anbudsintervjuer

I forbindelse med en stor offentlig anbudskonkurranse gjort etter BVP-metoden (Best Value Procurement), eller et «prestasjonsinnkjøp», som det kan kalles på norsk, intervjuet Stavanger kommune flere av tilbyderne i konkurransen. Intervjuene måtte dokumenteres og ble derfor tatt opp på bånd og deretter sendt til oss i Totaltekst, som transkriberte dem.

Levering på under 24 timer

Etter hvert som intervjuene ble gjennomført, lastet Stavanger kommune filene opp i kundeportalen vår. Vi transkriberte dem i løpet av ett døgn og sendte ferdig transkriberte intervjuer i retur dagen etter. På denne måten fikk kommunen all nødvendig dokumentasjon på plass i tide og fikk gjort ferdig anskaffelsen raskt og effektivt, uten noen forsinkelser underveis.
«Totaltekst overgikk alle våre forventninger. Under en tilbudsevaluering med stramt tidsskjema sikret Totaltekst at vi fikk transkripsjoner innen neste dag, noe som tillot oss å ferdigstille evalueringen i tide. Deres nettportal gjorde prosessen smidig, effektiv og etterrettelig, og vi kan ikke gi annet enn våre varmeste anbefalinger av Totaltekst.»
Jonas Berglind, innkjøpsrådgiver, Stavanger kommune

Vil du ha språktips fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!