Skip to main content

Språkkonsulenter med lang og bred erfaring fra klarspråksarbeid

Å skrive i klarspråk betyr at leserne dine finner det de trenger, forstår det de finner, og kan bruke det de finner, til å gjøre det de skal. Vi har lang erfaring med klarspråksprosjekter i både privat og offentlig sektor.
  • Konsulenter med lang og bred erfaring fra klarsspråksarbeid
  • Fleksible avtaler og prosjekter
  • Filutveksling skjer på en rask og sikker måte gjennom kundeportalen vår

Klarspråk lønner seg

Dårlig språk er dyrt. Det fører til dårlig kommunikasjon, som fører til misforståelser, som fører til feil. Og feil er dyrt fordi noen må bruke tid på å rette opp i dem. Klarspråk skaper tillit. Du må ikke kaste om deg med faguttrykk for å fremstå seriøs. At du er i stand til å snakke direkte og tydelig, viser at du har faglig selvtillit og setter leseren først.

Ulike klarspråksprosjekter

Et klarspråksprosjekt kan gjennomføres på flere måter. Den enkleste formen er rene skrivekurs der vi kurser de ansatte og gir dem inspirasjon og verktøy til å skrive bedre. De litt større prosjektene begynner med at man setter opp mål og gjør en behovsanalyse, før man deretter avgrenser prosjektet og jobber med de aktuelle tekstene. Med nullpunkts- og effektanalyser i forkant og en evaluering etter at prosjektet er avsluttet, kan man måle effekten.
 

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Vil du ha språktips fra oss? Meld deg på nyhetsbrevet!