Oversettelse utført av fagoversettere eller statsautoriserte translatører

Oversatt, ikke oversett

Vi oversetter alt fra årsrapporter og samarbeidsavtaler til brosjyrer, manualer og nettsidetekster. På kundelisten vår finnes store, internasjonale industrikonsern, offentlige institusjoner, departementer og samtlige av Norges universiteter – for å nevne noen.

Velger du oss, velger du fagoversettere som kjenner bransjen og kildespråket godt, og som er spesialister på å oversette det som ofte er kompliserte tekster på kildespråket, til lettfattelige og tilgjengelige tekster på målspråket.

Språk- og fagspesialister

Alle våre oversettere er, i tillegg til at de er språkutdannet, spesialister på en rekke fagområder. De oversetter kun til sitt eget morsmål, og alle tekster går gjennom vårt kvalitetssikringssystem. Dette sikrer at den oversatte teksten har korrekt terminologi og godt språk, og at intertekstuelle referanser er ivaretatt.

Vi oversetter til og fra de fleste europeiske språk inkludert norsk (bokmål og nynorsk), engelsk, dansk, svensk, spansk, tysk og polsk. Vi garanterer rask oppfølging, høy kvalitet og kort leveringsfrist.

Slik gjør vi det

1 Opplasting av filer

Når du blir kunde, får du tilgang til kundeportalen vår, hvor du laster opp filene på en rask og sikker måte.

2 Oversettelse

Vi benytter ikke noen form for maskinoversettelse. Oversettelsen gjøres av en fagoversetter som har språket det oversettes til, som sitt morsmål. Vi bruker teknologi som tar vare på oversettelsene for hver kunde, slik at ordvalg og terminologi blir konsekvent.

3 Korrektur

Vi sjekker oversettelsen opp mot originalen for å sikre at alt er blitt oversatt korrekt, og at ingenting er utelatt.

4 Kvalitetssikring

Vi gjør en siste kvalitetskontroll av det ferdige dokumentet for å sjekke at formatering og annet er likt som i originalen.

5 Levering

Du får en e-post om at de oversatte dokumentene, med samme formatering som originalene, ligger klare til nedlasting i kundeportalen.

Få et tilbud

Vil du ha et pristilbud?

Innenfor normal kontortid besvarer vi som regel alle henvendelser innen en time.

Klikk her for å få et tilbud

Spørsmål?

Ring oss på 21 39 69 30
eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Referanser

Her er noen utvalgte jobber vi har gjort for andre fornøyde kunder.

Kunnskapsdepartementet

Lovproposisjoner

Les mer

Stortinget

Brosjyrer

Les mer

DNB

Samarbeidsavtale

Les mer

Pinell of Norway

Brukermanual

Les mer

Geno Global

Samarbeidsavtale

Les mer

Advokatfirmaet Grette

Samarbeidsavtale

Les mer

Telenor

Rapport om samfunnsansvar

Les mer

Senter for IKT i utdanningen

Rammeavtale

Les mer

Copyright © Totaltekst AS
Org.nr. 916 885 903

Abonner på nyhetsbrev

Totaltekst

Kontakt

Tlf. (+47) 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.