Våre skrivekurs gir deg både nyttig teori og praktiske verktøy du kan bruke

Skriv bedre med Totaltekst

Det er med skriving som med alt annet: Jo mer du gjør det, jo bedre blir du. Skrivekursene våre er derfor både teoretiske og praktiske og gir deg kunnskap og ferdigheter du kan bruke i arbeidshverdagen din.

Et skrivekurs er en god investering enten du er ute etter å friske opp språk og rettskriving, eller du vil lære hvordan du skal skrive mer effektfullt og selgende. Skrivekursene våre skreddersys og egner seg for private bedrifter og offentlige virksomheter.

Hva lærer du?

Vi har mange ulike kurs – åpne og skreddersydde – men de har én ting til felles: De gir deg kunnskap og teknikker du kan bruke i arbeidshverdagen din. Vi legger vekt på å gjøre teorien relevant og levende ved hjelp av øvelser og oppgaver, aller helst basert på dine egne tekster.

Våre skrivekurs

Under ser du en oversikt over skrivekurs vi har utviklet. Klikk på kursene for å lese mer om dem.

Klarspråk: Skriv enklere

Dette klarspråk-kurset tar for seg de vanligste språklige utfordringene. Kurset egner seg for alle som har skriftlig kommunikasjon som en del av sin arbeidshverdag, og som trenger å friske opp språkkunnskapene sine.

Skriv bedre

Dette skrivekurset lærer deg teknikker og metoder for å skrive bedre tekster til brosjyrer, nettsider og annen markedskommunikasjon. Kurset egner seg for alle som har grunnleggende skriveferdigheter på plass.

Nynorsk for lærarar

Føler du deg på djupt vatn når du underviser elevane dine i nynorsk? Og kva skjedde eigentleg med rettskrivinga i 2012? Kurset kan bestillast av skular og eignar seg for alle norsklærarar.

Nynorsk for offentleg tilsette

Offentleg tilsette må kunne kommunisere med brukarane på begge målformene, men det er inga hemmelegheit at mange bokmålsbrukarar kvir seg for å skrive nynorsk. Kjennar du deg att?

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time).

Send forespørsel

Spørsmål?

Ring oss på 21 39 69 30
eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Referanser

Her er et utvalg av andre fornøyde kunder vi har holdt skrivekurs for.

Møre og Romsdal fylkeskommune

Klarspråk

Les mer

Ventelo

Skrivekurs

Les mer

Oslo kommune

Skrivekurs

Les mer

Norsk arkivråd

Skrivekurs

Les mer

Cappelen Damm

Skrivekurs

Les mer

Riksarkivet

Skrivekurs

Les mer

Høyskolen Kristiania

Skrivekurs

Les mer

Copyright © Totaltekst AS
Org.nr. 916 885 903

Abonner på nyhetsbrev

Totaltekst

Kontakt

Tlf. (+47) 21 39 69 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.