Et oversettelsesbyrå med fagoversettere og statsautoriserte translatører

Vi oversetter alt fra årsrapporter og kontrakter til brosjyrer, manualer og nettsidetekster. På kundelisten vår finner du private bedrifter, offentlige institusjoner og samtlige av Norges universiteter.

Språk- og fagspesialister

Velger du oss, velger du fagoversettere som kjenner bransjen og kildespråket godt, og som er spesialister på å oversette det som ofte er kompliserte tekster på kildespråket, til lettfattelige og tilgjengelige tekster på målspråket. Alle våre oversettere er, i tillegg til at de er språkutdannet, spesialister på en rekke fagområder. De oversetter kun til sitt eget morsmål, og alle tekster går gjennom vårt kvalitetssikringssystem.
Vi oversetter til og fra de fleste europeiske språk inkludert norsk (bokmål og nynorsk), engelsk, dansk, svensk, spansk, tysk og polsk. Vi garanterer rask oppfølging, høy kvalitet og rask levering.

Vil du vite mer?

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg snarlig (som regel innen en time) og gir deg tilgang til kundeportalen vår hvor du kan laste opp filer på en rask og sikker måte.